лого
 
Главна
Търсене
Помощ
Регистрация
Вход
» участвай във форума » опресни форума
TiVi.bg - Интерактивна телевизия.
  статистика
 
Борис Н.има 3 снимкиМъж
radunchoима 3 снимкиМъж
melisa1има снимкаЖена
ParoМъж
очакваМъж
PetqЖена
Petar PetrovМъж
Rozi_F SexyЖена
Gaby994Жена
HarisDoМъж
 

На първо време няколко съвета:

  • Ако в обявата има телефонен номер, той може да се окаже импулсен. Бъдете внимателни!

  • Ако забележите "импулсна" обява или такава с порнографско съдържание, информирайте ни. За връзка с нас вижте връзката "За нас" по-горе.

  • За да изпратите съобщение на някой потребител на сайта, щракнете върху името му и в обявата намерете връзката "Изпрати съобщение". Всички потребителски имена в сайта са активни връзки към съответните обяви.

  • Използвайте пълноценно възможността да си създавате папки и да местите в тях определени съобщения. Например важните съобщения можете да местите в нова папка, а останалите а изтривате. Така папката ви за входящи съобщения може да има по-малък размер и да се зарежда по-бързо.

  • Ако водите разговор в стил "чат" и не искате да си задръствате папките с излишни съобщения, използвайте двата checkbox-а: "изтрий оригинала" и "не запазвай в изпратени". Първият води до автоматично изтриване на съобщението, на което отговаряте, а вторият забранява оставянето на копие на току-що написаното съобщение в изходящата ви папка. Т.е. по този начин не оставят никакви следи от разговора (е, само в кошчето) :-)

  • НЕ ПИШЕТЕ САМО С ГЛАВНИ БУКВИ. Освен това пишете на кирилица. Ако наистина не можете (а не просто да ви мързи) и се налага да използвате латиница, поне не пи6ете на 4атърския жаргон, 4е е труден за 4етене.

  • Здравей! Много ми харесваш и страшно искам да се запознаем. Пиши ми, но не тук - нещо не успявам да си кача снимките. Мои снимки имам еди-къде си... Ако търсите платена любов, значи може и да отговорите на подобна обява. Ако ли не - кажете ни кой ви я е изпратил, за да му изтрием профила.